GRATIS levering & retur

Køb 2+ varer, spar 20%

+45 69912949 Ma-Lø 8-22

GRATIS levering & retur

Køb 2+ varer, spar 20%

Velkommen!

Velkommen til vores univers af smykker. I naturen finder man utallige blandinger af former, farver og teksturer - formet igennem millioner af års evolution. Hos A. Brask lader vi os inspirere af dette og bruger guld, sølv og ædelstene til at fremstille smukke håndlavede smykker til vores kunder.

Vi laver tidsløse smykker i høj kvalitet og til en attraktiv pris. Vi anvender kun Sterling 925 sølv og vores forgyldninger er i markedsførende kvalitet.

Det er ikke hverdag man anskaffer sig et nyt smykke så det er også meget vigtigt for os at din shoppingoplevelse bliver en fornøjelse. Alle ordrer bliver derfor sendt i en eksklusiv gaveæske.

Nyd den opmærksomhed vil du få 🙂

Kærlige hilsner,

 

Adelina Brask

Designer

20000+ glade kunder

Stine, Vejle

"Hurtig levering og stort udvalg til rimelige priser kommer helt sikkert til at handle med jer igen."

Hvad vi designer

Ringe

Justerbare ringe er den perfekte løsning hvad enten du vil give ringen i gave eller vil købe den til dig selv, fordi de kan tilpasse sig alle størrelser. Du skal ikke længere bekymre dig, om hvorvidt størrelsen vil passe.

Vedhæng

Et vedhæng giver dig mulighed for, at give din halskæde et friskt pust, ved at kombinere flere vedhæng med vores fuldt justerbare 0-80 cm kuglekæder.

Øreringe

Vores elegante og spændende øreringe, er et helt unikt smykkedesign. De indrammer dit ansigt på elegant vis og du vil straks tiltrække mange komplimenter.

“Smykkerne bliver hurtigt leveret i indbydende indpakning og der er også super service og hurtig svar på spørgsmål.”

Nete Larsen

Når et smykke er mere end bare et smykke
Se alle vores smykker

VIND ET GAVEKORT PÅ 750 DKK !

Alle, der er tilmeldt, deltager i den månedlige konkurrence om et gavekort på 750 DKK, som du kan bruge på vores webshop.

Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail-kommunikation vedrørende vores produkter og tilbud, som kunne interessere dig.

Få besked når vi har dem igen Denne model kommer tilbage om et par måneder. Indtast venligst din gyldige e-mail adresse nedenfor.
0
0
MINI KURV
DIN KURV ER TØMFORTSÆT MED AT HANDLE
Calculate Shipping