Black Friday tilbud på smykker | A.Brask

Alle, der er tilmeldt, får e-mail og SMS (hvis tilvalgt) når vores Black Friday kampagne starter.

Den perfekte Black Friday Julegave

Kigger du efter den perfekte julegave til en helt særlig kvinde i dit liv, eller måske endda til dig selv?

Julen er en helt speciel tid på året, der handler om meget mere end at pynte juletræ, bage småkager og høre klassiske julesange. Den handler især om kvalitetstid sammen med familie og venner, og at vise dem, hvor vigtige de er for dig.

Så hvilken bedre måde findes der til at vise dem, hvor meget du holder af, og hvor taknemmelig du er for dem, end at vælge en virkelig unik Black Friday julegave? Noget der ikke koster en formue, men er dyrebart, meningsfuldt og som de vil værdsætte i mange år?

Black Friday smykker udsalg

Hvis du virkelig vil overraske, en du elsker, med et udsøgt og enestående smykke i julen, så må du ikke gå glip af vores Black Friday smykker tilbud med rabat fra 20% op til 50% i hele vores webshop! En helt unik mulighed for at købe smukt design til helt utrolige priser, som nogen bliver virkelig begejstret for at modtage.

Men det er ikke det hele. Vi tilbyder Gratis Levering på ordrer over 500 DKK for at hjælpe dig med at overholde dit julebudget!

Vores Black Friday rabat på smykker finder kun sted en gang om året, og vores items er virkelig eksklusive – vi har kun omkring 100 stykker af hvert design – så vi anbefaler, at du udvælger dit favorit smykke på forhånd, fordi antal er begrænset.

Gå ikke glip af vores tilbud

Er du bange for at gå glip af det? Det skal du ikke tænke på. I år kan du få en påmindelse på email når udsalget starter. Du kan altid med et enkelt klik afmelde yderligere meddelelser. Det er super nemt!

Tilbud gælder kun i en begrænset periode fra 27. november til og med 30.november. Vi tilbyder Gratis Retur på alle ordrer. Returret gælder t.o.m. d. 30 Januar på alle ordrer købt efter d. 01 November

Alle, der er tilmeldt, får e-mail og SMS (hvis tilvalgt) når vores Black Friday kampagne starter.

Lidt om A.Brask

Hos A.Brask tilbyder vi eksklusive smykker inspireret af naturen, designet i Danmark og fremstillet af holdbare materialer i god kvalitet. Hvert smykke er lavet af 925 sterlingsølv og en enestående18 kt. forgyldt finish, der modstår tid og slid som ingen anden på markedet.

Vi smykker vores designs med unikke naturlige perler og ædelstene i et forsøg på at fejre mangfoldigheden i naturen, og singulariteten i hver kvinde.

 

For os går kvalitet og design hånd i hånd, og i vores karakteristiske perspektiv er naturen inspirationskilden: Vi elsker at skabe tredimensionelle, organiske former og bevægelser, der udtrykker et særligt bånd til naturens skønhed og rytmer. Vores mål er at oversætte og udødeliggøre dette sprog i tidløse objekter, der vil blive skattet og videregivet fra generation til generation.

Adelina Brask

Designer

Nu har du muligheden

Inspirerende design fra naturen, håndlavede processer, kvalitetsmaterialer, en overlegen forgyldning og løftet om begrænset antal af hvert design. Det er vores opskrift på din garanti for de mest romantiske, unikke, holdbare og eksklusive smykker, som du kan give væk til nogen, du elsker.

 

Vi inviterer dig til at udforske vores smykkeunivers med dets utallige miks af former, farver og teksturer ved at besøge vores webshop! Her kan du finde det perfekte Black Friday smykke, som kan overraske den helt særlige person i dit liv.

*Ansvarsfraskrivelse: En A. Brask Black Friday Udsalgsrabat kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabatkuponer.

Vi er fremragende !

Personlig og hurtig betjening ved spørgsmål, gode råd og vejledning og hurtig levering. Køber helt sikkert smykker herfra igen.” 

Sabrina

"Jeg elsker forgyldte smykker. Men jeg har aldrig haft guldbelagte smykker som holder så lang tid som dem fra A.Brask"
Helena

"Super skønne smykker, der svarer til det indtryk beskrivelse og foto giver på hjemmesiden. Mine varmeste anbefalinger."

Anne-Marie Andersen

Begrenset opplag

UNIKE, HÅNDLAGEDE SMYKKER

925 sterling sølv

og markedsledende forgylling

20% RABATT

PÅ BESTILLINGER OVER 1800 NOK

GRATIS LEVERING

På bestillinger over 1000 NOK

A.Brask
Få besked når vi har dem igen Vi skriver til dig, når produktet er på lager igen. Indtast venligst din gyldige e-mail adresse nedenfor.