Om A.Brask

Velkommen!

Velkommen til vores univers af smykker. I naturen finder man utallige blandinger af former, farver og teksturer – formet igennem millioner af års evolution. Hos A. Brask lader vi os inspirere af dette og bruger guld, sølv og ædelstene til at fremstille smukke håndlavede smykker til vores kunder.

Vi laver tidsløse smykker i høj kvalitet og til en attraktiv pris. Vi anvender kun Sterling 925 sølv og vores forgyldninger er i markedsførende kvalitet.

Det er ikke hverdag man anskaffer sig et nyt smykke så det er også meget vigtigt for os at din shoppingoplevelse bliver en fornøjelse. Alle ordrer bliver derfor indpakket personligt til dig og sendt i en eksklusiv gaveæske.

Nyd den opmærksomhed vil du få 🙂

Kærlige hilsner,

 

Adelina Brask

Designer

Hvad vi designer

Ringe

Justerbare ringe er den perfekte løsning hvad enten du vil give ringen i gave eller vil købe den til dig selv, fordi de kan tilpasse sig alle størrelser. Du skal ikke længere bekymre dig, om hvorvidt størrelsen vil passe.

Vedhæng

Et vedhæng giver dig mulighed for, at give din halskæde et friskt pust, ved at kombinere flere vedhæng med vores fuldt justerbare 0-80 cm kuglekæder.

Øreringe

Vores elegante og spændende øreringe, er et helt unikt smykkedesign. De indrammer dit ansigt på elegant vis og du vil straks tiltrække mange komplimenter.

“Smykkerne bliver hurtigt leveret i indbydende indpakning og der er også super service og hurtig svar på spørgsmål.”

Nete Larsen

Rejsen der skaber vores håndlavede smykker

Elsker du ikke også unikke luksussmykker af høj kvalitet, som du kan værdsætte hele livet? Hvis du læser dette, er det fordi, du er kigger efter mere end bare et smykke. Du er sikkert passioneret med at udtrykke dig gennem romantisk design og fascinerende kunstnerisk...

Smykker til bruden – Ideer til din bryllupsdag

Din bryllupsdag, den særlige dag som du har ventet ivrigt på, er ved at gå i opfyldelse. Det er en begivenhed, der sker én gang i livet, og du fortjener, at dagen bliver, præcis som du drømmer om. Det er ikke nogen nem opgave at vælge dine brudesmykker, derfor finder...

Limited Edition

UNIKKE, HÅNDLAVEDE SMYKKER

925 Sterling Sølv

og markedsførende forgyldning

20% Rabat

på ordrer over 800 DKK

Gratis Fragt og Ombytning

på ordrer over 500 dkk

Når et smykke er mere end bare et smykke
Se alle vores smykker