GRATIS levering & retur

Køb 2+ varer, spar 20%

+45 69912949 Ma-Lø 8-22

GRATIS levering & retur

Køb 2+ varer, spar 20%

Sådan redder du dine sølvsmykker

Det kan være, at dit sølvsmykke ikke længere ser ud, som det gjorde, da du modtog det. Måske har farven har ændret sig, og så ser det ikke længere pænt og nyt ud.

Det skyldes nemlig nogle kemiske reaktioner, som får dit smykkes overflader til at ændre sig. Når sølv går i forbindelse med ilt, sker der en kemisk proces, hvor sølvet oxideres. Ved den kemiske forbindelse, ser man, at der dannes sølvoxid på overflader.

Rens dit sølvsmykke med sølvpapir

Heldigvis findes der en nem løsning til dette, så du skal ikke frygte, at dit smykke går til spilde. Du kan faktisk få det til at se ud, som da du fik det.

Har du hørt om sølvpapirsmetoden? Hvis ikke, så læs med her.

Alt du skal bruge er noget:

  • sølvpapir
  • vand
  • 1 skefuld salt
  • 1 skefuld bagepulver
  • 3 dråber sæbe

Start med at lægge sølvpapir ned i en skål, med den skinnende side opad, tilsæt derefter 1 skefuld salt, 1 skefuld bagepulver og 3 dråber sæbe. Hæld da noget kogende vand i skålen og læg dine grimme sølvsmykker i blandingen.  Vanden skal dække ca. 1 cm over smykkerne. Sølvsmykkerne skal ligge i skålen i omkring 5-25 minutter, alt afhængigt af, hvor misfarvede de er. Tjek hvert femte minut, hvordan fremgangen er. Skyld dem med koldt vand og tør af med en ren klud, og så er de som nye!

Sølvpapirmetoden virker også på forgyldte sølvsmykker

Sidder du lige nu, og ærgre dig over, at dine sølvsmykker belagte med guld ikke kan reddes, skal du slet ikke være bange.

Dine guldbelagte smykker kan også risikere at oxidere. Oxideringen og misfarvningen sker alt afhængig af guldets tykkelse. Endnu en gang kan du bruge sølvpapirsmetoden til at redde dem.

Sølvpapirsmetoden kan også rede dine smykker, som er belagte med rosa guld, da materialet indeholder kobber, som også er oxiderende. Derfor kan du uden problemer anvende den samme metode, for at få dine fine smykkers udseende tilbage.

 

Læs mere om hvordan du passer og opbevarer dine sølvsmykker her.

 

Kunderne siger

Personlig og rask service med spørsmål, gode råd og veiledning og rask levering. Vil definitivt kjøpe smykker herfra igjen. ”

Sabrina

"Jeg elsker forgylte smykker. Men jeg har aldri hatt gullbelagte smykker som varer så lenge som de fra A.Brask "
Helena

"Super vakre smykker som samsvarer med inntrykket som beskrivelsen og bildet gir på nettstedet. Mine varmeste anbefalinger."

Anne-Marie Andersen

Få besked når vi har dem igen Denne model kommer tilbage om et par måneder. Indtast venligst din gyldige e-mail adresse nedenfor.
0
0
MINI KURV
DIN KURV ER TØMFORTSÆT MED AT HANDLE
Calculate Shipping