GRATIS levering & retur

Køb 2+ varer, spar 20%

+45 69912949 Ma-Lø 8-22

GRATIS levering & retur

Køb 2+ varer, spar 20%

Sådan passer du på dine sølvsmykker

Sølvsmykker er en kvalitetsprodukt og de holder meget længe. Sølvsmykkerne skal dog behandles ordenligt, hvis de forsømmes, kan de hurtigt blive plettede eller misfarvede.

Oxidering, slitage eller dårlig vedligeholdelse er ikke dækket af vores 2 års reklamationsret. Det er derfor vigtigt at du følger vores anbefaling til smykkepleje og opbevaring.

1. Opbevar dem i en lukket smykkeskrin eller plastikpose. Opbevaring er den vigtigste faktor i smykkepleje. Det er ideelt at opbevare dine sølvsmykker i en tør beholder væk fra fugt eller andre kemikalier. Hvis det kan undgås, skal du lade være med at opbevare dem i et fugtigt rum, som f.eks. på badeværelset.

2. Tørt sølv er lykkeligt sølv. Det er vigtigt at du husker at tørre dine sølvsmykker af hvis de har været i kontakt med vand eller fugt.

3. Tag dem af! Mange daglige aktiviteter kan få sølvsmykkerne til at blive misfarvede. Det er bedst at tage smykkerne af, inden badning, madlavning, træning, strand eller rengøring.

4. Tør dem af med en simpel mikrofiberklud. Polering af sølvsmykker med en blød klud er den bedste metode til at forhindre misfarvening. For at rengøre delikate områder med fine detaljer kan en vatpind også være nyttig. Brug ikke smykkerensere, imprægnerede pinde eller andre kemikalier, da disse vil beskadige yderbelægningen.

 

Er dine smykker allede misfarvede, kan du faktisk redder dem! Læs hvordan du redder dine sølvsmykker her.

Hvis I tvivl, skriv til os!

?

 

Kunderne siger

Personlig og rask service med spørsmål, gode råd og veiledning og rask levering. Vil definitivt kjøpe smykker herfra igjen. ”

Sabrina

"Jeg elsker forgylte smykker. Men jeg har aldri hatt gullbelagte smykker som varer så lenge som de fra A.Brask "
Helena

"Super vakre smykker som samsvarer med inntrykket som beskrivelsen og bildet gir på nettstedet. Mine varmeste anbefalinger."

Anne-Marie Andersen

Få besked når vi har dem igen Denne model kommer tilbage om et par måneder. Indtast venligst din gyldige e-mail adresse nedenfor.
0
0
MINI KURV
DIN KURV ER TØMFORTSÆT MED AT HANDLE
Calculate Shipping